Kulturugearmbåndet - din adgang til over 100 kulturevents

I år kan du købe kulturugearmbåndet både som digitalt armbånd og som fysisk armbånd. Læs mere her.

Vi ses til Bornholms Kulturuge 2023

Mød kulturen på Bornholm

Bornholms Kulturuge er en årligt tilbagevendende festival med alsidige og intense kulturoplevelser på hele øen. Hver sensommer siden 2001 har klippeøen budt velkommen til en uge fyldt med et hav af begivenheder.

Bornholms Kulturuge foregår 10 dage i september fra fredag i uge 37 til søndag i uge 38. 

Vi ses 15.-24. september 2023

Bornholms Kulturuge danner rammerne for unikke oplevelser med øens særlige kulturhistorie, kunsthåndværk i verdensklasse, teater og scenekunst på små og meget forskellige scener, billedkunst, musik i mange genrer, madkultur, hvor Bornholm virkelig har sat sit aftryk, og litteratur med både bornholmske og andre danske forfattere og sidst men ikke mindst, så kan I opleve den helt unikke bornholmske natur.

Bornholms Kulturuge giver jer både underholdning og fordybelse - gensyn og ny viden. I får et udpluk af alt det bedste, Bornholm har - og gerne deler med sine gæster. 

Det hele inviterer til et intenst samvær i kulturens tegn. Et perfekt oplæg til kulturelle oplevelser for hele familien, en parferie eller en tur med vennerne til Bornholm – oplev det gode liv på solskinsøen.

Følg de ni kulturspor og de forskellige by-dage. På den måde kommer I hele øen rundt og får mulighed for at opleve mest muligt af vores smukke ø.

Velkommen til en unik oplevelse, hvor du kan komme tæt på kunstnerne og kulturen på Bornholm.

Velkommen til Bornholms Kulturuge.

Bornholms Kulturuge

En unik kulturfestival på smukke Bornholm

Kulturspor

Har du særlige interesser? Så følg det spor, der leder dig frem til de mest interessant aktiviteter.

Kulturugearmbånd

Kulturugens armbånd er obligatorisk, hvis du vil opleve kulturugens arrangementer. Børn under 15 år behøver ikke et armbånd. Læs mere her. 

De støtter

Se hvilke fonde og sponsorer, der gør det muligt at gennemføre kulturugen